The Notorious

Vrlo unosna borba: Conor McGregor po sekundi zarađivao više od milijun dolara

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

"The Notorious" je ove subote  u svom 26. profesionalnom meču upisao 22. pobjedu.



Conor McGregor nikada nije bio sramežljiv kada je u pitanju lova koju zarađuje. Njegovi ugovori za borbe su među najunosnijima u svijetu sporta, ali njegov meč sa Donaldom Cerroneom, situaciju je odveo na novu razinu. “The Notorious” je ove subote u svom 26. profesionalnom meču upisao 22. pobjedu.


Prema njegovim izračunima, irski je borac zarađivao 1.9 milijuna dolara po sekundi tijekom subotnjeg meča. Pobijedivši protivnika u samo 40 sekundi, McGregor je zaradio ukupno 78 milijuna dolara u toj večeri, prenosi VT.


U izjavi nakon meča, otkrio je i da je ova posljednja pobjeda pomogla osigurati njegovo nasljeđe kao jednog od najpoznatijih boraca u industriji. Kazao je da je vrlo sretan i dodao da “UFC može borcima uzimati pojaseve i davati ih drugima da bi replicirali njegov status prvaka” ali da “ne mogu davati pobjede nokautom kroz različite kategorije”.




“Tko ide gore dolje kroz kategorije i ovako zaustavlja ljude?”, pitao se McGregor.


“Još sam jednom upisao svoje ime u povijest. Za Irce, za moju mamu… Volim te, vraćam se kući s pobjedom. Večeras sam stvarao povijest, postavio sam novi rekord. Prvi sam borac u povijesti UFC-a koji je osigurao nokaut u perolakoj, lakoj i velter kategoriji i vrlo sam ponosan na to. Donald drži nekoliko rekorda, između ostalog i u nokautima ‘head kickom’ pa sam sretan što sam ga uspio srušiti svojim ‘head kickom'”, kazao je.