Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 4n
Sutra: 3° 3° 4n
19. siječnja 2019.
Prva liga

Boksački spektakl na Korzu: Riječane u subotu čeka prava atrakcija

ATRAKCIJA – Plemenita vještina na riječkoj žici kucavici  / arhiva NL
ATRAKCIJA – Plemenita vještina na riječkoj žici kucavici / arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 13. travanj 2018. u 13:21 2018-04-13T13:21:27+02:00

Nastupaju boksačice i boksači u kategoriji seniora i mlađih seniora te u juniorskoj, mlađekadetskoj i kadetskoj konkurenciji. Domaćin natjecanja i izvršni organizator ovog događaja je Boksački klub »Rijeka« na čelu s Antom Vičevićem pred kojim je obiman posao.

Boksači će nakon dugo vremena u Rijeci iz sjene doslovno izaći na svjetlo dana, ugostit će borce iz dvadesetak klubova u sklopu šestog kola Prve hrvatske boksačke lige. Za tu priliku će ring biti montiran na Korzu, te će oni koji dođu na mečeve, ali i slučajni namjernici moći svjedočiti brojnim nadmetanjima. Očekuje se, naime, čak dvadesetak borbi, a prijave su još otvorene.

Nastupaju boksačice i boksači u kategoriji seniora i mlađih seniora te u juniorskoj, mlađekadetskoj i kadetskoj konkurenciji.

Domaćin natjecanja i izvršni organizator ovog događaja je Boksački klub »Rijeka« na čelu s Antom Vičevićem pred kojim je obiman posao. Nakon sutrašnjeg vaganja u prostorijama kluba u Ulici Milutina Barača, početak nadmetanja na Korzu je predviđen za 13 sati.

Očekuje se nastup i ostalih riječkih klubova, »Kvarnera«, »Predatora«, »Kinga« i »Šampiona«, kao i najbližih susjeda iz »Delnica« te pulskih predstavnika »Arene« i »Pule«.

Osim njih trebaju stići još borci »Osijeka«, zagrebačkih klubova »Gladijatora«, »Omege« te »Sesveta« i drugih.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka