Rujevica

Doriana postrojila momčad uoči treninga

Ivan Volarić

Kratkotrajno druženje i upoznavanje velike medijske zvjezdice i velikih nogometnih zvijezda prošlo je bezbolno, a Doriana je osim s prigodnim darovima (dresovima, šalom, kapom...) s travnjaka ispraćena i gromoglasnim pljeskom

    Igrači i stručni stožer »Rijeke« imali su jučer uoči treninga na Rujevici posebnu gošću. Doriana Capan, u ovom trenutku sigurno najpoznatija navijačica »Rijeke«, u pratnji tate Igora istrčala je na rujevički travnjak i poput trenera Matjaža Keka postrojila kompletnu momčad zajedno s trenerima.

Kratkotrajno druženje i upoznavanje velike medijske zvjezdice i velikih nogometnih zvijezda prošlo je bezbolno, a Doriana je osim s prigodnim darovima (dresovima, šalom, kapom…) s travnjaka ispraćena i gromoglasnim pljeskom.


Uzvratila je prigodnim crtežom i osmijehom ohrabrenja uoči novih utakmica svojega omiljenog kluba. Naravno da će Doriana, kojoj očito nimalo ne smeta silna medijska pozornost, u subotu biti tamo gdje se najbolje osjeća – na zapadnoj tribini. Inače, druženje je bilo zamišljeno ranije, no sve zajedno se protegnulo jer je Doriana poželjela upoznati kompletnu momčad, dakle i brojne »Rijekine« reprezentativce kojih nije desetak dana bilo u klubu.


Zajedničko slikanje je dakle u potpunosti uspjelo, a s obzirom na to da su igrači bili oduševljeni filmićem s malom Dorianom, te fotke sasvim sigurno neće biti samo uspomena koja će krasiti dom obitelji Capan na Gornjoj Drenovi.