Veznjak Grobničana

Filip Batarelo: “Trebala nam je ova pobjeda, sada imamo sve u svojim nogama”

Ivan Volarić

POVRATAK POGOCIMA - Filip Batarelo/Foto S. DRECHSLER

POVRATAK POGOCIMA - Filip Batarelo/Foto S. DRECHSLER

Brođani, odavno već lišeni bilo kakvih rezultatskih imperativa, došli su se na valjda najgori travnjak u ligi rasterećeno se nadigravati



MAVRINCI Na Grobniku se nakon pobjede nad Marsonijom – lakše diše. Drugi uzastopni domaći trijumf odveo je Grobničane na četiri boda prednosti u odnosu na četrnaetoplasirane Porečane koji bi, da je ovo bilo zadnje kolo, išli u kvalifikacije za ostanak u ligi.


– Trebala nam je ova pobjeda, cijeli tjedan smo se pripremali za to. Sada igramo protiv Hrvatskog dragovoljca gdje se nadamo da ćemo s tri nova boda napraviti veliki korak prema ostanku. Pogodak? Ne ide me gol u zadnje vrijeme. Nisam dugo zabio. Međutim, sada je bitno da ekipa pobjeđuje, a golovi će doći – kaže Filip Batarelo, strijelac jednog od četiri pogotka za Grobničan.


Brođani, odavno već lišeni bilo kakvih rezultatskih imperativa, došli su se na valjda najgori travnjak u ligi rasterećeno se nadigravati, što je olakšalo zadatak momčadi trenera Stilinovića.




– Njima utakmica ništa nije značila, za nas je bila kvalifikacijska. Kao što je i svaka iduća. Ušli smo u utakmicu s malo grča, vidjelo se da je nas sputala važnost utakmice. No, na kraju smo se ipak opustili i stigli do uvjerljive pobjede – nastavio je Batarelo


Četiri kola ostala su do kraja Druge NL, sedam, osam momčadi još uvijek je ugroženo.


– Tu smo svi u nekoliko bodova. Nikome neće biti jednostavno, a svi žele ostati u ligi. No, mi sada sve imamo u svojim nogama. Nadam se da ćemo prije zadnjeg kola osigurati ostanak – rekao je Batarelo.