Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 1° 3n
Sutra: 1° 1° 3n
20. siječnja 2019.
Ugovor s crnogorskim reprezentativcem

STIGLA ZAMJENA ZA VEŠOVIĆA Rijeka posudila Momčila Raspopovića iz Budućnosti

Foto NK Rijeka
Foto NK Rijeka
Autor:
Objavljeno: 15. siječanj 2018. u 17:12 2018-01-15T17:12:00+01:00

Presretan sam što sam došao u klub kao što je Rijeka. U Rijeci su igrali moji sugrađani Radomir Đalović i Marko Vešović koji su mi ispričali sve najljepše o Rijeci, kao klubu i gradu. Đalović i Vešović ostavili su dubok trag i nadam se da ću krenuti njihovim stopama - poručio je Momčilo Raspopović

RIJEKA Rijeka je sukladno najavama zamjenu za Marka Vešovića pronašla u desnom beku Budućnosti - 23-godišnjem Momčilu Raspopoviću.

Bivši mladi crnogorski reprezentativac obavio je ovoga ponedjeljka liječnički pregled, a onda i potpisao ugovor sukladnom kojemu će u proljetnom dijelu sezone igrati u Rijeci kao posuđeni igrač.Rijeka na ljeto ima pravo otkupa njegova ugovora od Podgoričana pod unaprijed dogovorenim uvjetima. 

- Presretan sam što sam došao u klub kao što je Rijeka. U Rijeci su igrali moji sugrađani Radomir Đalović i Marko Vešović koji su mi ispričali sve najljepše o Rijeci, kao klubu i gradu. Đalović i Vešović ostavili su dubok trag i nadam se da ću krenuti njihovim stopama - poručio je Momčilo Raspopović na klupskim internet stranicama. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka