pripremna utakmica

NOVI TEST NA RUJEVICI Nogometaši Rijeke danas protiv Celja, utakmica otvorena za javnost

Denis Frančišković

Maxwell Acosty tijekom posljednjeg pripremnog ogleda protiv Brava/Foto Arhiva NL

Maxwell Acosty tijekom posljednjeg pripremnog ogleda protiv Brava/Foto Arhiva NL

Ulaz je besplatan za pretplatnike iz sezone 2019./2020., a cijena ulaznica je 20 kuna za odrasle i 10 kuna za djecu (do 16 godina). Utakmica počinje u 18 sati.



RIJEKA Nogometaši Rijeke danas će odigrati i drugu pripremnu utakmicu sa Slovencima. Mjesto i vrijeme su isti kao i protiv Brava na startu priprema: bivše igralište Lučkog radnika s početkom u 18 sati. Protivnik je još jedan slovenski prvoligaš, Celje. U odnosu na prijašnju utakmicu s Bravom, koju su »bijeli« dobili 3:1, današnji susret je otvoren za gledatelje.


Celjani će biti dobar test za »bijele«, prošlo prvenstvo su završili kao petoplasirana momčad lige. Njihove boje brani i Dario Vizinger, mladi Varaždinac i donedavni igrač Rijeke, koji se nakon posudbe u Rudaru iz Velenja prije dvije godine skrasio u Celju.


Ujedno, bit će ovo dobra prigoda Igoru Bišćanu da na djelu vidi i Matka Babića, napadačku prinovu iz Lokomotive, ali i niz mlađih igrača koji su priključeni početku priprema. Posebno se to odnosi na lijevi bok riječke momčadi gdje se Bišćan tek mora uvjeriti kolika alternativa može biti Daniel Štefulj koji je u prvoj utakmici dobio najveću minutažu, dijelom i na lijevom krilu. Bišćan je protiv Brava prigodu dao dvjema momčadima, a za očekivati je da će tako biti i danas. U planu je i da se susret produži, da se igra više od dvaput po 45 minuta, no konačna odluka će ovisiti o tome kakve će temperature vladati na Rujevici.




Ulaz je besplatan za pretplatnike iz sezone 2019./2020., a cijena ulaznica je 20 kuna za odrasle i 10 kuna za djecu (do 16 godina).