Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
Zahvala

Mance vjeruje u još veću Rijeku: 'Damir Mišković je najuspješniji predsjednik u povijesti Kluba'

Foto Nel Pavletić / PIXSELL
Foto Nel Pavletić / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 11. prosinac 2019. u 9:07 2019-12-11T09:07:06+01:00

HNK Rijeka zahvalila je svima koji su uveličali Noć Rijeke na Kukuljanovu. Prijateljima kluba, sponzorima, medijima... Cijeloj obitelji onih koji vole klub.

- Moram zahvaliti i svima onima koji su srce, duša i tijelo kluba, a to su ljudi koji rade u njemu, stvaraju njegovu viziju, od zaposlenika na porti do onih u sportskom segmentu - rekao je Luka Ivančić, direktor Rijeke. - Hvala svim igračima, stožeru, Srećku Juričiću te svim odjelima, ticketingu, onima koji brinu o članstvu...

Simonu Rožmanu želimo da nastavi u ritmu zadnje tri utakmice. Hvala i svim novinarima i medijima, i onima čija nas konstruktivna kritika čini da budemo još bolji.

Na Noći Rijeke i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora, zahvalio je Miškoviću što odražava Rijeku na visokoj razini.

- O ljudima najviše govore njihova djela i rezultati. A Mišković je nauspješniji predsjednik u povijesti kluba. Vjerujemo da će Rijeku učiniti još većom. Moramo se zahvaliti i našim veteranima koji su nam jako bitni. Oni su nam prava i konstanta kritika, nisu samo oporba kao i u drugim klubovima. Tu je i naša Akademija, stvarana od Stilinovića do Flege, imamo igrače koji će u bliskoj budućnosti nositi dres prve momčadi Rijeke - rekao je Mance.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu