Trener NK Rijeke

Kek nakon Rudeša: Uz sav cirkus s penalima, drugo poluvrijeme nam ne služi na čast

Ivana Vaupotić

Snimio Denis LOVROVIĆ

Snimio Denis LOVROVIĆ

Naš prvi jedanaesterac teško da je bio, a jedanaesterac za »Rijeku« je prestrogo dosuđen. Mislim da je kriterij bio preoštar – istaknuo je trener »Rudeša«



Završetak drame u Rudešu ponudio je dva zadovoljna trenera. Matjaž Kek ostvario je cilj i odveo »Rijeku« u četvrtfinale Kupa, a Igor Bišćan sam je istaknuo da je na ovoj utakmici dobio puno dobrih stvari, iako je njegova momčad dživjela poraz.


– Kada se stvari ovako razvijaju, prolaz u iduće kolo je najvažniji. Uz sav cirkus s penalima, ne smije nam se dogoditi drugo poluvrijeme koje nam ne ide na čast. Suparničkoj ekipi i svom kolegi samo mogu uputiti velike komplimente – rekao je Kek, dodavši da su Josip Mišić i Filip Bradarić zaradili ozljede zbog kojih će propustiti nedjeljnu utakmicu s »Lokomotivom« u Zagrebu.


– Ne bih komentirao jedanaesterce dok ih ne vidim u snimci – objasnio je Kek.




Bišćan nije bio tako suzdržan.


– Naš prvi jedanaesterac teško da je bio, a jedanaesterac za »Rijeku« je prestrogo dosuđen. Mislim da je kriterij bio preoštar – istaknuo je trener »Rudeša«.


Bez obzira na poraz, Bišćan je bio vrlo sretan.


– Jako sam ponosan na svoje dečke. Nakon što smo primili treći gol nismo se predali. Smatram da je nepravedno da se sve što se piše o »Rudešu« veže uz mene. Moji dečki su na ovoj utakmici imali glavne uloge, a ne ja – zaključio je Bišćan.