Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1n
Sutra: 5° 5° 1n
20. veljače 2020.
Modni dodatak

Nova kolekcija nakita branda Mirio "La Signorina"

Nova kolekcija nakita branda Mirio "La Signorina"
Nova kolekcija nakita branda Mirio "La Signorina"
Autor:
Objavljeno: 20. lipanj 2019. u 10:45 2019-06-20T10:45:00+02:00

Kolekcija nakita osmišljena je tako da na ženi podcrta sve slojeve njezine prirodne ljepote

Kako od nakita dobiti nešto više, a da ne bude samo dopadljiv ukras - oblikom elemenata od kojih se sastoji, bojom ili pričom? Budući da takav izazov zahtijeva povezivanje naizgled nespojivog, dizajnerica Ružica Milenković je novu kampanju za kolekciju "La Signorina" vlastitog modnog branda nakita Mirio kreirala donoseći u središte priče mediteranske kolorite, neobuzdanu potrebu za prepuštanjem i hirovitu, ali prisutnu ljepotu. Baš kao i mladost, koja znači neopterećenost, zaigranost, vedrinu. No, na ženi nakit ovdje zanči i nešto više - strukturu, snagu i odlučnost.

"Takav sam izazov imala pred sobom, i jedan i drugi set osobina spojiti i iznijeti kroz nakit, prije svega odabirom vrste kristala, i to krupnog i minimalno obrađenog, a onda finalizirati priču središnjim elementom ogrlice ili narukvice. Biti ustrajna, a istodobno opuštena, u ritmu i harmoniji koju sa sobom nose jednostavnost i vibrantna energija" - rekla je dizajnerica Ružica Milenković.

01

Kolekcija nakita "La Signorina" sastoji se od ogrlica i narukvica, izrađenih na podlozi od heklane silverfilled žice korištenjem elemenata od srebra i poludragog kamenja sodolita, amazonita i rozenkvarca, ručno oblikovana i osmišljena da upravo na ženi podcrta sve slojeve njezine prirodne ljepote.

Kampanju fotografski potpisuje Timotej Neonski, dok nježni tonovi vižazistice Lucije Milković naglašavaju snažne boje nakita koje suvereno nosi model Lilia Van Lit.

02Mirio_La Signorina_6

03Mirio_La Signorina_2

04Mirio_La Signorina_4jpg

05Mirio_La Signorina_1

06Mirio_La Signorina_7

07Mirio_La Signorina_9

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.