Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. siječnja 2020.
Muzika i moda

foto/video Modni dvojac Elfs predstavio novu kolekciju s bezvremenskim komadima u hramu hrvatske glazbe HGZ-u

Foto D. Jelinek
Foto D. Jelinek
Autor:
Objavljeno: 4. listopad 2018. u 22:15 2018-10-04T22:15:00+02:00

Novu kolekciju za jesen/zimu 2018./2019.dizajnerski dvojac Elfs predstavio je u jedinstvenom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda u Zagrebu. Teško je zamisliti glazbu bez mode i modu bez glazbe, a njihova neraskidiva veza i međusobni utjecaj inspirirali su dizajnere Aleksandra Šekuljicu i Ivana Tandarića oko odabira prostora za predstavljanje najnovije kolekcije. Četrnaest godina djelovanja na domaćoj i regionalnoj sceni Elfsi su obilježili u hramu hrvatske glazbe koji je prvi put postao kulisa za neko modno događanje.

z0410j12
Revija modnog dvojca Elfs / Foto Darko Jelinek

Kolekcija je elegantna, ležerna, neopterećena i suvisla. Ima glavu i rep i u njoj se neće uživati samo ove sezone, nego i sljedećih godina jer komadi su ništa manje nego bezvremenski. Krojevi su prepoznatljivi, a uzorci novi. Kolekcija će sigurno zaživjeti među brojnim obožavateljicama ovog brenda. Revija je otvorena uz glazbenu podlogu Soba 23 grupe Denis i Denis, a za make up je bila zadužena riječka ekipa iz IB studija predvođena Ivom Berišić.

Za reviju je vladao iznimno velik interes i velika dvorana HGZ-a bila je ispunjena do posljednjeg mjesta.

Revija je bila i veliki društveni događaj. Viđeni su Neda Ukraden, Nikolina Pišek, Ana Begić Tahiri, Lidija Bačić, Dalibor Petko, Indira Levak, Tihana Harapin Zalupugin, Ana Radišić, Nikolina Miletic Minovska, Doris Pinčić Rogoznica, Lucija Lugomer, Ecija Ojdanić, Ana Maras Hermander, Barbara Nola, Renata Sopek, Nenad Korkut, Iva Majoli, Renata Končić, Filip Ude... i mnogi drugi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.