Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1n
Sutra: 9° 9° 1n
13. studenoga 2019.

Internetska stranica Tower Centra Rijeka osvanula u novom ruhu

Internetska stranica Tower Centra Rijeka osvanula u novom ruhu
Internetska stranica Tower Centra Rijeka osvanula u novom ruhu
Objavljeno: 14. studeni 2018. u 14:06 2018-11-14T14:06:55+01:00

Uz novu web stranicu i aplikaciju, zanimljive informacije mogu se pronaći i na stranicama Tower Lifestyle Magazina koji predstavlja najatraktivnije ponude trgovina koje posluju u sklopu Tower centra, ali i tekstove iz svijeta mode, ljepote i zdravlja, gastronomije, kulture te objave popularnih blogerica

Rijeka – Tower Center Rijeka nastavlja pratiti suvremene digitalne trendove te  je svojoj internetskoj stranici www.tower-center-rijeka.hr nadjenuo „novo ruho“. Novi web korisnicima omogućava pregled cjelokupne ponude centra, pregled događanja u centru, akcija i popusta, pruža sve informacije o trgovinama te kako postati član programa vjernosti i još mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Novi je to iskorak riječke „trgovačke meke“ nakon nedavne prezentacije mobilne aplikacije Tower Center Rijeka koju su besplatno preuzele već tisuće kupaca, a koja također donosi pregršt informacija o radu centra i trgovina, ali i omogućuje sudjelovanje u programu vjernosti i nagradnim igrama.

Uz novu web stranicu i aplikaciju, zanimljive informacije mogu se pronaći i na stranicama Tower Lifestyle Magazina koji predstavlja najatraktivnije ponude trgovina koje posluju u sklopu Tower centra, ali i tekstove iz svijeta mode, ljepote i zdravlja, gastronomije, kulture te objave popularnih blogerica.

- Kao najveći centar u regiji Tower nije samo  mjesto kupovine ili dio turističke ponude, već i mjesto druženja, susreta, kulturnih i zabavnih događanja, a uskoro i mjesto  modernih digitalnih instalacija. U nadolazećim mjesecima u Tower Centru vas očekuje još mnoštvo iznenađenja koje ćete otkriti dolaskom u Centar, poručili su iz riječkog shopping centra. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.