Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 1° 1n
Sutra: 1° 1° 1n
21. siječnja 2020.
Crnogorski pjevač na Ljetnoj

foto/video TREĆA SREĆA Ćetković darovao Opatiji Valentinovo u kolovozu

Snimio Damir ŠKOMRLJ
Snimio Damir ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 8. kolovoz 2019. u 22:41 2019-08-08T22:41:00+02:00

Odlično raspoloženi Ćetković, koji je pohvalio i opatijski teatar na otvorenome i mnogobrojnu publiku, jasno je pokazao zbog čega spada u kategoriju onih umjetnika s prostora regije čiji se koncerti očekuju s nestrpljenjem, a ulaznice brzo »planu«

OPATIJA  Treća - sreća danas na Ljetnoj pozornici u Opatiji gdje je treći put u životu nastupio poznati crnogorski pjevač i kantautor Sergej Ćetković.

Nakon što mu je koncem srpnja olujno nevrijeme prekinulo nastup, vremenska prognoza je danas, unatoč oblacima i popodnevnoj kiši, ipak bila povoljnija pa je druženje komunikativnog izvođača i publike u kojoj su prevladavale žene, ali je došlo i puno parova, bilo nesmetano i puno emocija.

3771747
Koncert Sergeja Ćetkovića u Opatiji / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Odlično raspoloženi Ćetković koji je pohvalio i opatijski teatar na otvorenome i mnogobrojnu publiku, jasno je pokazao zbog čega spada u kategoriju onih umjetnika s prostora regije čiji se koncerti očekuju s nestrpljenjem, a ulaznice brzo »planu«.

U intimnom ambijentu opatijske pozornice, Ćetkovićevi fanovi su oduševljeno krenuli u glazbeno putovanje kroz njegovu uspješnu karijeru.

Uz ljubavne pjesme u kojima su se mnogi mogli prepoznati, darovao je Opatiji Valentinovo u kolovozu. Dok je elegantni, stasiti pjevač svojom pojavom, glasom i prenošenjem emocija šarmirao dame, baš kao što je to i najavio, priredio je svima koji su ga došli poslušati ljubavnu glazbenu bajku karakterističnu za njegov prepoznatljiv izričaj, uz pregled starijih i novijih hitova.

Uz ostale uspješnice, pred opatijskom publikom se predstavio uz repertoar kojega su činile uglavnom romantične balade, a među njima i najnovija pjesma »Ljubav« koju je ocijenio »svojom dosad najboljom pjesmom«.

Nakon tri rasprodana koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu krajem prošle godine, uz opatijski je koncert Sergej Ćetković nastavio ljetnu turneju po hrvatskoj obali.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.