Novi izazov

Robert Frank imenovan vršiteljem dužnosti glavnog urednika Novog lista

P. N.

Od kolovoza 2015.  Frank je bio glasnogovornik i šef Odjela za odnose s javnošću HNK »Rijeka«/ Snimio Damir ŠKOMRLJ / Arhiva NL

Od kolovoza 2015. Frank je bio glasnogovornik i šef Odjela za odnose s javnošću HNK »Rijeka«/ Snimio Damir ŠKOMRLJ / Arhiva NL

Pokušat ćemo raditi još zanimljivije, kreativnije, provokativnije i u konačnici kvalitetnije novine – rekao je Robert Frank nakon stupanja na dužnostRIJEKA Odlukom Uprave Novog lista, Robert Frank imenovan je danas vršiteljem dužnosti glavnog urednika Novog lista.


Robert Frank novinarstvom se počeo baviti 1996. godine u riječkom dopisništvu Slobodne Dalmacije, potom je neko vrijeme proveo u Primorsko-goranskom Dnevniku, a onda je na poziv tadašnjeg glavnog urednika Novog lista Veljka Vičevića prešao u Novi list gdje je, uz kraći period proveden u Jutarnjem listu, proveo najveći dio svoje novinarske i radne karijere. Od kolovoza 2015. godine, Frank je bio glasnogovornik i šef Odjela za odnose s javnošću Hrvatskog nogometnog kluba »Rijeka«. U svojoj karijeri najviše se bavio istraživačkim novinarstvom, a nedavno je, u izdanju »Profil Mozaika«, objavio dječji roman »Hej, ne želim odrasti«.


– Ova redakcija ima potencijala raditi još bolje novine. Nakon što snimim situaciju i napravim određene promjene, od 20. siječnja, kada planiramo izaći s novim »Novim listom«, sadržajno i grafički redizajniranim, pokušat ćemo raditi još zanimljivije, kreativnije, provokativnije i u konačnici kvalitetnije novine – rekao je Frank nakon stupanja na dužnost.