RIJEČANIN IDE U SABOR

Marin Miletić: “Dolazi vrijeme čišćenja. Nikome ništa ne dugujem, radostan sam da ću moći pokazati zube.”

P. N.

Marin Miletic foto Davor Kovačević

Marin Miletic foto Davor Kovačević

"Borili smo se kao David protiv Golijata, bez ijednog intervjua. Riječki mediji su me sabotirali, imali smo samo društvene mreže i nacionalne TV kuće", rekao je Miletić

Marin Miletić, nositelj Mostove liste u osmoj izbornoj jedinici, inače vjeroučitelj iz Rijeke, rekao je u razgovoru za N1 da je vjerovao da će ući u Sabor usprkos “anketama koje su ga rušile” i borbe u kojoj su oni bili David, a konkurenti Golijat.
“Imao bih 10 posto da me ankete nisu rušile, da mi nisu davali 2 posto”, istaknuo je riječki vjeroučitelj s Mostove liste Marin Miletić i dodao:


“Povest ću javnu raspravu koja je smisao anketa da interesne skupine ruše ljude da profuraju neke svoje. Vjerovao sam da ću ući, znao sam da će me Riječani prepoznati.”


Smatra da utakmica za Sabor nije bila fer:
“Borili smo se kao David protiv Golijata, bez ijednog intervjua. Riječki mediji su me sabotirali, imali smo samo društvene mreže i nacionalne TV kuće, hvala i N1 televiziji što je poticala društveni pluralizam. U tri tjedna smo uspjeli doći na 6 posto, dolazi nova energija i nova snaga, vratit ćemo Rijeku Riječanima.”


Istaknuo je također da “stolice” drže stari političari koji se ne žele maknuti, a građani su mu se obraćali s problemima s nepotizmom i korupcijom.


“Dolazi novo vrijeme čišćenja. Ničega se ne bojim, ništa ne dugujem, nemam repova, radostan sam da ću moći pokazati zube.”


Komentirajući svoje svjetonazore i generalno liberalnu Rijeku rekao je da to nema veze i da je i to pokušaj da ih smjesti u “nekakve skupine”. Napomenuo je da već 20 godina radi s djecom različitih vjeroispovijesti i nacionalnosti i da je baza svega poštenje.