Monstruozno

Psiho iz Bratunca: Otac priznao ubojstvo svoje petomjesečne bebe. ‘Iznervirao me plač’

Hina

Ilustracija / Foto Unsplash

Ilustracija / Foto Unsplash

Bratunčanin Zoran M. (28) svog petomjesečnog sina ubio je izrevoltiran bebinim plačom. Bebu je u revoltu bacio na krevetSARAJEVO Mlađeg muškarca iz Bratunca u istočnoj Bosni uhitili su u srijedu policajci u tom gradu pod sumnjom da je na brutalan način ubio svog petomjesečnog sina.


U policijskom priopćenju stoji kako je 28-godišnji Z.M. uhićen na temelju prijave iz Bratunca da je 24. ožujka tamo u Dom zdravlja primljeno dijete s teškim tjelesnim ozljedama koje je kasnije umrlo.


Policijski su istražitelji posumnjali kako je upravo Z.M. ozlijedio dijete.
Bratunčanin Zoran M. (28) svog petomjesečnog sina ubio je izrevoltiran bebinim plačom. Bebu je u revoltu bacio na krevet. Unatoč naporima liječnika petomjesečni dječak peminuo je od zadobivenih povreda, pišu Nezavisne.


Uhićeni muškarac je nakon kriminalističke obrade u policiji predan okružnom tužitelju koji je zatražio određivanje jednomjesečnog pritvora.


Lokalni mediji u BiH tvrde kako je uhićeni muškarac Zoran Milošević koji je usmrtio svog petomjesečnog sina bacivši ga na krevet. Unatoč naporima liječnika beba je usljed težine ozljeda umrla na


Kliničkom centru Tuzla kamo je prebačena nakon što joj je prva pomoć ukazana u Bratuncu i Zvorniku.