Lička politika

Radovi u Općini Udbina: Župan ličko-senjski Ernest Petry obišao je dionicu ceste koja do sada nije bila asfaltirana

snimio Mateo Levak

snimio Mateo Levak

Ovom prigodom, piše Lika Online, obišli su pilanu u Podudbini u koju je privatni investitor do sada uložio oko deset  milijuna kuna.Nakon konstruktivnog sastanka održanog danas s čelnicima Općine Udbina župan ličko-senjski Ernest Petry obišao je dionicu ceste koja do sada nije bila asfaltirana i koja povezuje naselja Breštane (Podlapača) i Mekinjar u duljini 1.500 matara, u što je uloženo cca 570.000 kuna, javlja portal Lika Online.


Uz župana su, navodi se, bili njegov zamjenik Milan Uzelac, načelnik Općine Udbina Josip Seuček, direktor Županijske uprave za ceste Luka Matijević i brojni suradnici.


Ovom prigodom, piše Lika Online, zajedno su obišli pilanu u Podudbini u koju je privatni investitor do sada uložio oko deset  milijuna kuna. Bila je ovo prigoda obići gradilište novog Vatrogasnog doma u središtu Udbine. Njegova vrijednost bit će veće od 5 milijuna kuna. Radovi na Udbini sada su aktivni i na mjesnom groblju u kojemu se grade nove staze, te na gradilištu vodovodne mreže u južnom dijelu naselja Udbina čija vrijednost radova iznosi gotovo 6 milijuna kuna, zaključuje se u izvještaju na portalu Lika Online.