Wunderkind

VIDEO: Ima samo četiri godine, a već je bubnjar u bendu. Upoznajte Atlasa

P. N.

Foto: Michelle Sotelo

Foto: Michelle Sotelo

Kada je shvatio kakav talent njegov sin ima, njegov otac je odlučio uzeti gitaru i stvoriti bendNjegovi roditelji kažu da je bubnjao zrakom u sjedalici prije nego što je mogao hodati i razgovarati.


Sada, u dobi od četiri godine, Atlas Axl Galvin je novi bubnjar glazbene scene Winnipega u Kanadi. Zajedno s ocem svira u bendu Qrstul Qalibration te su počeli organizirati ´open mic´ svirke te nastupati po gradu.


“Doista uživam u tome. Lijepo je što to sada možemo podijeliti sa svijetom”, rekao je Atlasov otac, Tyler Deva, kaže kako je rano primijetio da bi njegov sin mogao imati prirodnu sklonost za bubnjanje.

“Primijetio da je cijelo vrijeme pokušavao zadržati ritam s glazbom koju slušamo”, rekao je Tyler te dodao da je Atlas bubnjao po koljenima, dok je slušao glazbu u automobilu, ili sa žlicom u kuhinji.


Kada je porastao, Atlas je počeo svirati bubnjeve na mini bubnjevima koje su mu roditelji kupili. Kada je shvatio kakav talent njegov sin ima, kaže Tyler, odlučio je uzeti gitaru i stvoriti bend, prenosi CBC News.


“Volim pjesme”, kazao je 4-godišnji Atlas, kojemu su omiljeni bendovi Smashing Pumpkins, 21 Pilots i Foo Fighters. Tremu javnog nastupa, kaže maleni Atlas, nema nikada. Pogledajte video: