U nedjelju odluka

Unutarstranački izbori u HDZ-u – Brkić: Očekujem promjenu, Bačić: Glasujte “u paketu”

Hina

Predstavnik tima "Odvažno za Hrvatsku" Branko Bačić izvijestio je da su prostorije središnjeg izbornog povjerenstva pripremljene te da su članovi biračkih odbora upoznati s načinim kako provoditi izbore pa očekuje da će sve proći u najboljem reduKandidat za potpredsjednika HDZ-a Milijan Brkić rekao je da na unutarstranačkim izborima u nedjelju očekuje promjenu u HDZ-u, a Branko Bačić, koji se kandidira za istu dužnost ispred “Odvažno za Hrvatsku”, pozvao je HDZ-ovce da “u paketu” podrže taj tim.


Sutrašnji unutarstranački izbori bit će održani uz poštivanje svih preporuka Stožera za civilnu zaštitu, rekao je Brkić.


U izjavi za novinare u Zagrebu, Brkić je ustvrdio da duboko vjeruje u članstvo, njihovu emociju i razum te da će izabrati Opciju za promjene koje će HDZ povesti prema pobjedi na parlamentarnim izborima.
Istaknuo je i  kako bi više volio da se predizborna kampanja vodila u sklopu HDZ-a, a manje u medijima budući da je riječ o unutarstranačkim izborima, no, dodao je da razumije interes medija.


Brkić: Volio bih da izborne rezultate čekamo zajedno 


Također, više bi volio da su svi zajedno predstavili svoje programe po županijskim organizacijama i da izborne rezultate čekaju zajedno u središnjici, a ne svatko u svom stožeru.


Predstavnik tima “Odvažno za Hrvatsku” Branko Bačić izvijestio je da su prostorije središnjeg izbornog povjerenstva pripremljene te da su članovi biračkih odbora upoznati s načinim kako provoditi izbore pa očekuje da će sve proći u najboljem redu.


Članstvo je pozvao da “u paketu” glasuju za njihovu opciju.


S kampanjom je zadovoljan jer su predstavili viziju HDZ-a za četiri godine, ali i stranačke smjernice na parlamentarnim izborima.