Gradonačelnikovim stopama

UKRALI MU HSS Zagrebački župan izašao iz HSS-a i osnovao novu političku stranku

Hina

Izašao sam iz HSS-a, jer je ta stranka izgubila svoju vjerodostojnost otkako je na čelu Krešimir Beljak. Ukrali su nam HSS i stoga smo osnovali novu stranku, kaže KožićRAKOVAC “Stjepan Kožić nezavisna lista”, nova je politička stanka koja je u subotu navečer osnovana u Rakovcu, a za predsjednika je izabran Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije, koji je istupio iz Hrvatske seljačke stranke (HSS).


 Kožić je iz HSS-a izašao zbog neslaganja s politikom predsjednika HSS-a Kreše Beljaka.


 “Izašao sam iz HSS-a, jer je ta stranka izgubila svoju vjerodostojnost otkako je na čelu Krešimir Beljak. Ukrali su nam HSS i stoga smo osnovali novu stranku. Osvojio sam pet mandata kao župan Zagrebačke županije i osjećam odgovornost prema biračima. Novom strankom stvaramo temelje nove političke orijentacija ne samo za Zagrebačku županiju nego i za čitavu Hrvatsku”, izjavio je Kožić.
  Dodao je kako je za njegova mandata Zagrebačka županije u samom vrhu Hrvatske po mnogim rezultatima.


 “Iza mene stoje djela , a ne riječi”, istaknuo je župan Kožić.


 Osnivačka skupština stranke “Stjepan Kožić nezavisna lista”, kojoj je bilo nazočno 283 članova osnivača, za potpredsjednike je izabrala Anđelu Cirkveni, Vladu Horinu, Borisa Klemenića i Ivana Remenar, a tajnik je Branko Herček.