Nicole Coco Austin

Supruga repera Ice T-a još doji svoju četverogodišnju kći: ‘Ne želim propustiti ovaj poseban trenutak’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramBujna američka pjevačica, plesačica  i glumica Nicole Coco Austin svoju četverogodišnju djevojčicu Chanel još uvijek je doji i uživa u tim majčinskim trenucima.


Prezgodna 40-godišnjakinja toga se uopće ne srami i vrlo rado na društvene mreže postavlja nježne fotografije s malenom u naručju.


Chanel joj je prvo dijete koje je dobila sa 21 godinu starijim suprugom – 61-godišnjim Ice T-om. Par se vjenčao 2005. godine, a malena Chanel će za koji dan proslaviti svoj četvrti rođenan. Njihova povezanost vidi se na svakoj zajedničkoj fotografiji.
foto: Instagram


foto: Instagramfoto: Instagram


foto: InstagramNo, tople fotografije nisu oduvijek bile na pameti ove seksi mame, naime, Nicole se pribojavala kako se neće moći prilagoditi majčinskim obavezama, a ni dojenje joj kao ideja nije bilo blisko.


O svom protivljenju najprirodnijem činu na svijetu atraktivna Nicole, progovorila je i javno pred svojim obožavateljima koji su njezin pozitivan stav podržali brojnim lajkovima i komentarima.– Blagoslovljena sam što imam divno iskustvo u ovome. U prvom tjednu nakon porođaja, to je za mene bilo jako teško. Zamalo sam odustala, ali moja obitelj mi je bila velika podrška. Rekli su mi kako ne smijem propustiti ovaj poseban trenutak koji je majkama darovan sa djecom. Uspjela sam i sad nakon četiri godine, Chanel i dalje uživa u tome. Sada je to više sigurnost i navika prije spavanja. Kad tome dođe kraj, vjerujem da ću i zaplakati – iskreno je napisala Nicole na svom Instagramu.