"Skrivene poruke"

Škoro više puta prekršio izbornu šutnju: Njegovi obožavatelji to nazvali “nestašlukom”

P. N.

Filmski i glazbeni hitovi.Miroslav Škoro je danas nekoliko puta prekršio izbornu šutnju slanjem “skrivenih” poruka o tome za koga da glasaju. Prvo je objavljeno: “Dragi prijatelji, nadam se da uživate ove subote bez politike u krugu obitelji. Bit ću slobodan preporučiti vam jedan film” uz naslovnicu “Sad ili nikad” što je ujedno i moto njegove predsjedničke kampanje.


FOTO/Facebook, Screenshot


FOTO/Facebook, ScreenshotZatim je na društvenoj mreži objavio “zadatak” čiji je točan odgovor predstavljao njegov redni broj na glasačkom listiću. “PITANJE DANA: Koliko apostola NIJE izdalo Isusa?a) 7 b) 8 c) 11. Točan odgovor zaokružite nakon svete mise!”, stajalo je u objavi.

FOTO/Facebook, Screenshot


FOTO/Facebook, ScreenshotNakon toga, objave nisu stale. S filma se prešlo na glazbu pa je objavljeno: “JACQUES HOUDEK jutros mi je poslao jednu sjajnu pjesmu. Slušam ju, evo, već 11. put zaredom” uz hit Elvisa Presleyja “Now or never” ili u prijevodu “Sad il’ nikad” (ponovno).


FOTO/Facebook


FOTO/FacebookDa ni birači poslijepodne ne zaborave izaći na izbore, pobrinuo se novim filmskim klasikom. Tako je kraj fotke “Oceanovih 11” napisano: “Dobar film za nedjeljno poslijepodne.”


FOTO/Facebook


FOTO/FacebookNjegove objave redom skupljaju mnoštvo “lajkova”, a u jednom od komentara na objavljeno stoji: “Gospon Škoro pokazuje “3 u 1″ osobnost: kreativnost, hrabrost i nestašluk s ovim objavama. Iz moje obitelji sva tri glasa odoše…….ŠKORI.. I nek nam večeras zapjeva Sude mi…”