Adam Levine

Pokazao isklesani torzo na Super Bowlu, a obožavateljice zavapile: “O Bože, ti si desetka”

P. N.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Žene su oduševljeno komentirale: »O Bože on se skinuo!« »On je savršen« »Ti si desetka!«...Adam Levine, pjevač glazbene skupine Maroon 5 koja jučer bila zadužena za svečano otvaranje Super Bowla na Mercedes-Benz Stadium u Atlanti, zapalio je publiku.


Za vrijeme izvođenja njihova hita “Moves Like Jagger” skinuo je majicu i time otkrio ne samo svoj savršeni torzo, već i pokazao kako se “giba” na sceni.


Ženski dio publike zamalo je zapao u histeriju, a muški se našao duboko uvrijeđenim.
Žene su oduševljeno komentirale: »O Bože on se skinuo!« »On je savršen« »Ti si desetka!«…


Adam je na svom Instagramu za jučerašnji nastup skupio skoro milijun lajkova.


Foto: instagram


Foto: instagramMuškarci su se ipak našli povrijeđeni i ljubomorni na njegov savršen torzo pa su njihovi komentari često bili oštri:


– On se može skinuti do gola, a Janet Jackson ne smije pokazati ni bradavicu, komentirao je jedan.


Aludirao je time na nastup Janet Jacskon kojoj je na otvaranju jednog Superbowla iz haljine provirila bradavica, od čega su američki mediji potom stvorili skandal.


Foto: Reuters


Foto: ReutersFoto: Reuters


Foto: Reuters
Adam Levine suvereno je plesao po pozornici, a savršeni i istetovirani torzo još je jednom potvrdio da još uvijek čestito brani titulu najseksi muškarca godine koju mu je časopis People’s dodijelio još 2013. godine.


Seksi Adam sljedećeg će mjeseca imati 40 godina i nosi ih vrlo odgovorno. Frontman Maroon 5 povodom nastupa na Super Bowlu na svom Instagramu napisao je u ime cijele grupe:


– Kada smo prihvatili odgovornost za nastup, uzeo sam olovku i počeo ispisivati riječi koje su nas napokon dovele do večerašnjih svjetala pozornice.


Zahvaljujemo svemiru na ovoj povijesnoj prilici za svirku na najvećoj svjetskoj pozornici. Zahvaljujemo našim fanovima što su nam omogućili snove. I zahvaljujemo našim kritičarima što nas uvijek tjeraju da činimo bolje. Jedna ljubav. A popis riječi je …


Oprostiti


Smijeh


Plakati


Osmijeh


Udio


Uživo


podnijeti


Zagrljaj


Zapamtiti


Osvijetliti


Sačuvati


Nadahnuti


Znoj


Borba


Izraziti


Dati


Dobiti


Podići


Popeti se


Ujediniti


Utvrditi


Ublažiti


Ples


Vrisak


San


Obrazovati


Pružiti


Udisati


izdisati


Ustrajati


Stajati


Kečati


Savladati


Ljubav


Slušati