Kraj romantične veze

Pjevačica prekinula s dečkom zbog različitih životnih stilova: “Fokusirana je na Boga i trijeznost”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Romantična je veza završila ovog vikendaDemi Lovato (27) je nedavno prekinula s dečkom  Austinom Wilsonom (25) jer joj “nije odgovarao”, prenosi E!News. 


Izvori navode da su romantičnu vezu prekinuli ovog vikenda, mjesec dana nakon što je romansa “službeno potvrđena na Instagramu”.


“Njihovi se životni stilovi nisu poklapali. Ona je vrlo fokusirana na trijeznost i Boga, gdje se on nije uklapao. Još uvijek radi na sebi čemu je vrlo posvećena”, kazao je izvor.
“Drži se onoga što radi i radi na svojoj glazbi. To je njezin fokus kojeg ništa neće promijeniti. Zaključili su da je bolje da svatko krene svojim putem. Nema zamjeranja, jednostavno nije funkcioniralo”, dodaje izvor.


Lovato i Wilson su započeli vezu više od godinu dana nakon što se pjevačica predozirala, završila u bolnici i zatim otišla na rehabilitaciju. 


Obožavatelji su nagađali da par više nije u dobrim odnosima jer su nedavno obrisali zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Lovato je navodno obožavatelju u privatnoj poruci napisala: “Molim te, nemoj ići za njim. On je dobar dečko. Puno bolji od onoga što ljudi vide izvana, samo zato što je pun tetovaža. Prekidi su teški za sve uključene stranke. Ostanite dobri i pomolite se”, prenosi E!News.


FOTO/Demi Lovato, Instagram


FOTO/Demi Lovato, Instagram