PALJENJE SVIJEĆA

Općina uputila poziv građanima Viškova na komemoraciju za Vukovar

Jakov Kršovnik

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Delegacija Općine Viškovo, općinskog vijeća, Odbora za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji svijeće će upaliti u 17 sati, kaže načelnica Općine Viškovo Sanja Udović.VIŠKOVO – Pozivam mještane da sutra (17.11.) tijekom dana upale svijeću na Trgu na brege i tako obilježe Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Molim ih da se na Trgu ne zadržavaju pretjerano, pogotovo ne u većim grupama i da poštuju epidemiološke mjere i preporuke.


Delegacija Općine Viškovo, općinskog vijeća, Odbora za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji svijeće će upaliti u 17 sati, kaže načelnica Općine Viškovo Sanja Udović.


U Viškovu se šestu godinu za redom obilježava stradanje Vukovara – grada heroja, no ni ove godine, kao ni prošle, neće biti Kolone sjećanja, zbog situacije s koronavirusom.
No, kako bi se odala počast svim žrtvama Domovinskog rata, na Trgu na brege će se u jutarnjim satima, kao i proteklih godina, formirati veliko slovo “V” u kojem mještani mogu upaliti svijeću, kako je i pozvala načelnica Sanja Udović.