Kontroverzna zvijezda

O.J. Simpson na godišnjicu smrti kralja popa priznao: “Moja djeca su išla na njegov ranč. Zvao ih je”

P. N.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Na desetu godišnjicu smrti Michaela Jacksona, Simpson je otkrio da su on i njegova obitelj odsjeli na ranču kralja popaBizarna objava kontroverznog O.J. Simpsona koji se pojavio na godišnjicu smrti kralja popa i dalje intrigira njegove pratitelje.


Na desetu godišnjicu smrti Michaela Jacksona, Simpson je otkrio da su on i njegova obitelj odsjeli na ranču kralja popa, kada je njegova kuća “bila pod opsadom medija”.


Zvijezda NFL-a, koja je oslobođena optužbe za ubojstvo bivše supruge Nicole Brown Simpson i Rona Goldmana 1994. godine, nije navela nikakve datume – ali je u automobilu za golf snimio videozapis.
Moja kuća je bila pod opsadom medija. Michael je saznao, nazvao me i rekao: „ O.J.! Morate odvesti djecu do ranča Neverland. Voljeli bi ga!“ I učinio sam to. I bilo je čudesno. Djeca bi došla i povela neke od svojih prijatelja. Bilo je tako sjajno da sam počeo dovoditi svoje odrasle prijatelje tamo. Michael nikada nije bio tamo, ali uvijek je imao poklone za djecu“, kaže Simpson u snimci.