Kylie Jenner

Najmlađa milijarderka otkriva kako je nakon poroda tako brzo vratila zavidnu liniju

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Nakon samo godinu dana, riješila se viška kilograma i vratila "pločice" na trbuh. Kozmetički mogul te odnedavno i službeno najmlađa milijarderka, Kylie Jenner (21) je sretna što opet ima svoje “staro” tijelo.


U veljači 2018., Kylie je postala mama preslatke Stormi, a tijekom trudnoće se udebljala osamnaest kilograma. Tad je izjavila da želi izgubiti barem pola dobivene težine, a rekla je i da nije veliki obožavatelj treninga. Nakon što je otkrila glavne sastojke svog svakodnevnog doručka, Kylie je objavila i kako se vratila na staru liniju. 


Kylie je na Instagramu objavila “live video” gdje je pričala s obožavateljima. Netko ju je usred videa upitao i kako je ponovno uspjela doći na ravan trbuh. “Prirodno sam vrlo mršava osoba, poput moje sestre Kendall. Ali ne potpuno poput nje, jer ona je prirodno mršava poput modela. Ali oduvijek sam imala ravan trbuh, koji se tek nedavno vratio na staro, nakon Stormi. Mislim da to ima veze s pravilnom prehranom. Inače jedem kao luda, od pizze i pašte do puno mliječnih proizvoda. To sam sve maknula iz prehrane i sad jedem puno bolje”, izjavila je Kylie, a prenosi E!Online. 

Kylie je komentirala i da za vraćanje tijela na težinu prije porođaja, treba proći jednaki vremenski period kao i za trudnoću. “Čula sam to od puno ljudi, da treba proći godinu dana i zaista je tako. Definitivno se osjećam kao ona stara”, rekla je Kylie. 


Poput gotovo svake trudnice i Kylie je imala omiljeno jelo tijekom trudnoće. S E!Online doznajemo da je uživala u “Eggos” smrznutim vaflima koje inače ne voli. “Jela sam užasno puno Eggosa, a ako me znate, onda znate i da sam oduvijek mrzila Eggos. Ali tijekom trudnoće, jela sam tri dnevno. Užasno sam puno jela. Nosila sam curicu, a kažu da kad nosiš curicu, tijelo ti traži više slatkog, više slanog. To je za mene bilo baš tako. Jela sam užasno puno slatkog, pogotovo krafni i sladoleda – sve što sam željela”, rekla je mlada mama svojim obožavateljima.