Dizajnerica

Matija Vuica: ˝Policija me doslovno izvukla iz kreveta. Sjedim u Petrinjskoj k´o kriminalac˝

P. N.

Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Autor: Sanjin Strukic/PIXSELLNovonastali trend revnosti hrvatske policije se očito nastavlja, barem se tako da zaključiti iz Facebook statusa koji je danas objavila Matija Vuica.


Njezin status prenosimo u cijelosti:


“Jutros u 6 h pozvonila i pokupila me hrvatska policija, njih dvoje. Izvuklo me iz kreveta, bez rasprave, mogla sam se samo obuci i s njima u postaju u Petrinjskoj. Razlog: Nisam se odazvala pozivu na svjedočenje tj. poziv mi nije (kako piše) bio više puta uručen. U prvi mah, u šoku, nisam znala o čemu se radi, a onda sam se prisjetila”, napisala je modna dizajnerica u Facebook statusu te nastavila:
“Naime prije 2 godine vozila sam se taksijem u centar i prije izlaska u Gajevoj, zbog gužve koju je napravio kamion i zakrčio promet, moj se taksista sporječkao s jednim od radnika te zaradio  preda mnom šamarčinu. Nema veze što sam ja sjedila u taksiju. Tada sam već doživjela šok i jedva izašla iz taksija….nešto kasnije  došao mi je poziv za svjedočenje na kojem sam se pojavila ali nije optuženik (taj radnik) te sam uzalud dolazila, čak u Novi Zagreb, što ima veze, imam ja vremena.. ostali pozivi, kao što piše, nisu mi uručeni pa nisam ni bila…i da skratim, sjedim u Petrinjskoj u policiji , takoreći preko puta stana gdje živim, kao zadnji kriminalac, i čekam da me odvedu na sud koji je u 9 i 30… dalje vam ostavljam na razmišljanje. Naravno da neću stići na vrijeme na posao, da sve što imam jutros dogovoreno neću napraviti,  jer ovo je daleko važnije od državne važnosti”, zaključila je.