Očekivani rastanak

Mario Gavranović odradio posljednji trening u Maksimiru, iskusni napadač se vraća u Švicarsku

Portal Novi list

Mario Gavranović/Foto PIXSELL

Mario Gavranović/Foto PIXSELL

U 87 nastupa za Dinamo zabio je 37 golova uz 18 asistencijaZAGREB Mario Gavranović odradio je posljednji trening u Maksimiru. Oproštajna zajednička fotografija i kratki tekst na klupskim stranicama za kraju suradnje:


“Nakon dvije i pol godine suradnje Gavranović i Dinamo nastavljaju odvojenim putevima i ovom mu prilikom od srca želimo sreću u novim izazovima.


I sam je Gavranović od najranijih dana isticao, a svojim igrama, zalaganjem, a naposljetku i učinkom, potvrdio svoju ljubav prema maksimirskom klubu i Dinamo mu na tome iskreno zahvaljuje.
Iz Maksimira odlazi s tri osvojena naslova prvaka i po jednim pokalom Kupa i Superkupa uz dvije velike europske sezone. S plavima je izborio plasman u osminu finala Europa lige zaokruživši toliko iščekivani plasman u europsko proljeće, a sudjelovao je i u blistavim izvedbama u Ligi prvaka prošle jeseni.”, stoji između ostaloga na stranicama modrih.U 87 nastupa za Dinamo zabio je 37 golova uz 18 asistencija. Gavranović se vraća u Švicarsku, nije još poznato gdje će nastaviti karijeru.