Prva HNL

Jovićević novu blijedu partiju opravdao “isprobavanjem novih varijanti”, Kulešević vjeruje u drugo mjesto

Portal Novi list

Igor Jovićević i Ivica Kulešević/Foto PIXSELL

Igor Jovićević i Ivica Kulešević/Foto PIXSELL

Dizat ćemo se u igri, kažem, treniramo jako, tempiramo formu za druge datume - rekao je trener DinamaZAGREB Najnovija blijeda partija “modrih” začinjena samo jednim udarcem u okvir osječkog gola nije previše zabirnula trenera Igora Jovićevića pod čijim vodstvom Dinamo ne pruža igre na razini starog-novog prvaka države.


– Nismo zadovoljni s bodom, išli smo na pobjedu od prve minute. Ali energija i spor protok u prvom dijelu nisu nam pomogli da to i ostvarimo. No, moram reći da smo počeli pripreme s težim treninzima, malo su i teže noge, nismo imali lucidnost i svježinu u završnici. U drugom dijelu s mladima smo imali bolju energiju, hrabrijom i okomitijom igrom dali smo obris gdje bismo trebali biti. Stanka je ostavila traga, probavamo razne varijante, mlade igrače, promijenili smo sustav u 4-4-2 da vidimo kako izgleda s okomitijom igrom. Dizat ćemo se u igri, kažem, treniramo jako, tempiramo formu za druge datume – rekao je trener Dinama.


 Igor Jovićević, trener Dinama/Foto PIXSELL


Nogometašima Osijeka ovaj bod mogao bi značiti puno u utrci za drugom mjestom.
– Imali smo više situacija u kojima smo mogli bolje okončati da smo imali mirnoće u završnice i mogli smo napraviti više problema odličnom Livakoviću. Ali, i ovako smo imali više udaraca i dobrih situacija od Dinama. No, uvijek moram biti zadovoljan bodom u Maksimiru, jer ovdje nitko ne može bahato reći da će pobijediti – kazao je Kulešević pa se osvrnuo na osječke šanse u utrci za drugom mjestom.


– Načele su nas ozljede i kartoni, bit će zanimljivo u završnici, ali vjerujem da možemo ostvariti cilj – poručio je Kulešević.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore