privlači poglede

Doja Cat šokirala prozirnom haljinom na dodjeli Grammyja

M. Č.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Ipak, pjevačica i reperica nije došla na Grammyje samo kao ikona stila - također je nominirana za tri nagradeGlazbenica Doja Cat, koja je nominirana za tri nagrade na Grammyu 2024, nastavila je svoj niz očaravajućih odjevnih kombinacija na crvenom tepihu s nešto suzdržanijom, prozirnom uskom haljinom.


Umjetnica je pristupila  2024. ceremoniji u prozirnoj haljini nijanse breskve do poda koja je potpuno istaknula njezine tetovaže. Haljinu potpisuje tursko-britanska modna dizajenrica, Dilara Findikoglu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Doja Cat (@dojacat)

Izgled je bio upotpunjen neobičnom frizurom i upečatljivim naočalama.


Nije iznenađenje što je Doja dala sve od sebe za ovu veliku glazbenu noć. S obzirom na njezine upečatljive kombinacije na crvenom tepihu tijekom godina, uključujući njezin živopisan look nalik mački Karla Lagerfelda, Choupette, na Met Gali i izgled inspiriran paučinom na VMA, jasno je da se ne boji pomaknuti granice mode.


Ipak, pjevačica i reperica nije došla na Grammyje samo kao ikona stila – također je nominirana za tri nagrade. Naime, njezin vodeći singl Paint the Town Red nominiran je za najbolju pop solo izvedbu. U toj kategoriji pridružuju joj se Miley Cyrus s pjesmom Flowers, Taylor Swift s pjesmom Anti-Hero, Olivia Rodrigo s pjesmom Vampire i Billie Eilish s hitom What Was I Made For?. U međuvremenu, njezina pjesma Attention nominirana je u dvije kategorije: Najbolja melodična rap izvedba i Najbolja rap pjesma.


Tijekom posljednjih nekoliko godina, Doja je postala neizostavni dio Grammya, osvojivši 19 nominacija od svog debija 2021. godine.