Splitska glumica

Ana Gruica objavila fotku u kratkoj haljinici pa oduševila obožavatelje: “Moćna žena!”

P. N.

Ana Gruica/Instagram

Ana Gruica/Instagram

Splitska je glumica objavila fotku za koju je odabrala usku i kratku bijelu haljinu prošaranu detaljima jarko crvenog cvijeća.Ana Gruica je nedavnom objavom na Instagram profilu prikupila mnoštvo lajkova i komentara u kojima su se nizali komplimenti na račun njezina izgleda.


Splitska je glumica objavila fotku za koju je odabrala usku i kratku bijelu haljinu prošaranu detaljima jarko crvenog cvijeća. Dužina haljine u prvi je plan stavila njezine odlično oblikovane noge koje su još više došle do izražaja zahvaljujući bijelim sandalama na uvijek atraktivnu tanku petu.


Gruica je styling upotpunila crvenim cvijetom u kosi te ujednačenom bojom laka za nokte na rukama i stopalima. Pozirala je u polusjedećem položaju na drvenoj ležaljci i zatvorenih očiju, a u opis fotke napisala: “Dobro ti je*** jutro, ponedjeljče!”
Fotka je prikupila više od tisuću lajkova, a nisu izostali niti brojni komplimenti na račun njezina izgleda. “Moćna žena!”, “Wow”, “Izgledaš fantastično” i “Divna!”, samo su neki od njih.Prije nekoliko sati je uslijedila još jedna fotka u istoj haljinici, a ovoga je puta Gruica naslonjena na ogradu.