Davis cup

Martić uvjerava: Indijske igrače znam od ranije, ne mogu me iznenaditi

Hina

Izbornik Vedran Martić/M. ĆUŽIĆ/HTS

Izbornik Vedran Martić/M. ĆUŽIĆ/HTSZAGREB Izbornik hrvatske muške teniske reprezentacije Vedran Martić nakon jutarnjeg treninga u utorak izrazio je zadovoljstvo tijekom priprema za Davis Cup susret protiv Indije koji će se igrati u petak i subotu u zagrebačkom Domu sportova.


»Jako sam zadovoljan kako se treninzi odvijaju. Svi momci su koncentrirani i rade dobro«, izjavio je Martić koji se osvrnuo i na podlogu na kojoj će se igrati:


»U razgovorima s igračima prije ovog meča oni su izrazili želju da se igra na nešto sporijoj tvrdoj podlozi. Iako je podloga brža, sada ne možemo žaliti, jer mi smo ju birali kao i lopte«.
Martić je uvjeren kako ga indijski izbornik ne može iznenaditi.


»Indijske igrače znam kako igraju odranije, tako da nisam gledao njihove treninge u Zagrebu. Mislim da me ne mogu iznenaditi«.


Za dvoboj protiv Indije za Hrvatsku su prijavljeni Marin Čilić (36. na ATP ljestvici), Borna Gojo (276. na ATP ljestvici), Nino Serdarušić (295. na ATP ljestvici), Ivan Dodig (10. na ljestvici parova) i Mate Pavić (16. na ljestvici parova). Indiju će u Zagrebu predstavljati Sumit Nagal (127. na ATP ljestvici), Prajnesh Gunneswaran (134. na ATP ljestvici), Ramkumar Ramanathan (180. na ATP ljestvici), Rohan Bopanna (38. na ljestvici parova) i Leander Paes (114. na ljestvici parova).


Ždrijeb odigravanja susreta održat će se u četvrtak u 12 sati u Palači Dverce na Katarininom trgu.


Pobjednik dvoboja Hrvatska – Indija izborit će plasman na završni turnir Davis Cupa u Madridu koji će se igrati od 23. do 29. studenoga.