Ispit u Tallinu

Hrvatske tenisačice protiv Bugarske otvaraju nastup u Fed Cupu

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

U sastavu koji će voditi hrvatska izbornica Iva Majoli bit će Jana Fett, Lea Bošković, Antonia Ružić, Tara Würth i Darija Jurak. Cilj u prvom dijelu turnira bit će osvajanje jedno od prva dva mjesta u skupini, za odlazak u završno razigravanje četiri najbolje reprezentacije na turniru.ZAGREB Hrvatska ženska teniska reprezentacija ovog će tjedna igrati na turniru Prve skupine Fed Cupa od 5. do 8. veljače u Tallinnu.


Hrvatska će u srijedu u 15 sati po našem vremenu igrati protiv Bugarske, a u petak u istom terminu suparnik će biti Ukrajina, koju u Tallinnu predvodi Elina Svitolina, četvrta tenisačica svijeta, a u pozvanom kvintetu igračica je i Dajana Jastremska, 26. na WTA ljestvici.


U sastavu koji će voditi hrvatska izbornica Iva Majoli bit će Jana Fett, Lea Bošković, Antonia Ružić, Tara Würth i Darija Jurak. Cilj u prvom dijelu turnira bit će osvajanje jedno od prva dva mjesta u skupini, za odlazak u završno razigravanje četiri najbolje reprezentacije na turniru.
Polufinalni susreti odlučit će o dvije reprezentacije koje iz Tallinna odlaze u prvu fazu novih kvalifikacija za završni turnir Fed Cupa. U susjednoj skupini B u glavnom estonskom gradu igrat će Italija, Estonija, Austrija i Grčka.