Dojmovi nakon derbija

Željko Sopić: “Treba reći da smo bili jako loši, drugo poluvrijeme je bilo nešto bolje”

Portal Novilist.hr

Foto V. MAVROVIĆ/HNK RIJEKA

Foto V. MAVROVIĆ/HNK RIJEKA

Mi smo poveli na Pjacinu kvalitetu, ali ne treba se toga sramiti. Atmosfera? Bila je super, žao mi je što nije bila otvorena i istočna tribina - rekao je trener Rijeke



RIJEKA Nogometaši Rijeke svladali su s 2:0 Istru 1961, iako su se podosta mučili u prvom poluvremenu. Upravo zato trener Rijeke nakon susreta je ustvrdio da njegova momčad – nije bila dobra.


– Nimalo laka pobjeda. Ne mogu biti zadovoljan prvim poluvremenom, na agresiju Istre smo ušli prelabavo. Treba reći da smo bili jako loši i neke stvari smo promijenili pa je drugo poluvrijeme izgledalo nešto bolje. Uspjeli smo zabiti drugi gol i riješiti utakmicu. Dok sam ja trener, ova Rijeka se neće skrivati iza rezultata. Tri boda se na kraju pišu.


Dečki su ostavili zadnji atom snage na terenu, a nedostajalo nam je viteštva. Puljanima čestitam jer su izašli visoko i hrabro. Mi smo poveli na Pjacinu kvalitetu, ali ne treba se toga sramiti. Atmosfera? Bila je super, žao mi je što nije bila otvorena i istočna tribina. Dinamo? Ne gledam Dinamo, gledam samo sebe. Svaka im čast, ali ova Rijeka gleda samo sebe – rekao je nakon utakmice Željko Sopić.




Toni Fruk, veznjak Rijeke i strijelac prvog pogotka, bio je malo manje kritičan.


– Bila je jako zahtjevna utakmica, agresivno su Puljani ušli u utakmicu, a mi smo se držali dogovora. Uzeli smo ono po što smo došli… Treći pogodak? S golovima sam bio u postu, napokon se opet otvorilo i nadam se da će me sada krenuti i s golovima. Protiv Gorice isto očekujem tvrdu utakmicu, da će jednako pokušati odgovoriti kao Istra, ali mi idemo po sva tri boda kao u svakoj utakmici – rekao je Toni Fruk.