Dojmovi trenera

Željko Sopić: “Ništa nije izgubljeno, imamo sve u svojim rukama”

Portal Novilist.hr

Foto V. MAVROVIĆ/HNK RIJEKA

Foto V. MAVROVIĆ/HNK RIJEKA

Najveći forte su nam inače bili prekidi, a danas nam je Lokomotiva zabila tri gola iz tri prekida u prvom poluvremenu... Loše smo reagirali - kaže Sopić



ZAGREB Nogometaši Rijeke kiksali su u Kranjčevićevoj. Lokosi su zaustavili pozitivan niz Riječana te je Dinamo sada s bodom više od Bijelih na prvom mjestu.


Pobjeda je i ranije bila imperativ u derbiju s Dinamom u nedjelju. Ništa nije gotovo, riječi su trenera Rijeke Željka Sopića.


– Nema u nogometu najgoreg trenutka, tako je kako je. Moramo zajedno staviti glave, očekuje nas vrlo bitna utakmica u nedjelju protiv Dinama. Naravno da bi bilo bolje da smo pobijedili ili uzeli bod, ali imamo sve u svojim rukama. Dat ćemo sve od sebe da dobijemo Dinamo i zadnja četiri kola dočekamo na vrhu ljestvice – rekao je trener Rijeke Željko Sopić.




– Najveći forte su nam inače bili prekidi, a danas nam je Lokomotiva zabila tri gola iz tri prekida u prvom poluvremenu… Loše smo reagirali. U drugom dijelu smo pokušali nešto napraviti izmjenama, imali smo neke prilike da se približimo izjednačenju… Tako je kako je. Nemam što prigovoriti igračima, igraju vrhunsku sezonu. Prvo poluvrijeme smo previše tražili zadnji pas, bili smo brzopleti, i kad ponovo pogledam bit ću pametniji, ali gubili smo 0:2 iz tri prekida i to se ne bi smjelo dogoditi. Kako dignuti momčad? Sve ćemo napraviti ovaj tjedan da ih podignemo, da pobijedimo Dinamo. Ništa nije izgubljeno, imamo sve u svojim rukama. Nedjelja, 19.30, Rujevica, pa tko će koga!