Premijer liga rukometaša

Zamećani u Bjelovaru žele nastaviti pozitivan niz, trener Marijanović može računati na oporavljenog Tomaša

Igor Duvnjak

Foto M. LEVAK

Foto M. LEVAK

Nakon toga je momčad trenera Igora Marijanovića stavila mjenjač pravilno u brzinu i odvezla se do triju uzastopnih pobjeda vrijednog trenutačnog drugog mjesta. U svim tim pobjedama zametska špina u napadu je bila itekako dobro odvrnuta



RIJEKA Premijerligaške rukometne momčadi se bliže okretištu, još su samo dvije utakmice sastavima podijeljenima u dvije skupine preostale do kraja prvog dijela prvenstva. Zamet, koji večeras gostuje u Bjelovaru, može biti zadovoljan berbom bodova u svojoj B skupini nakon što je u prva dva nastupa pobjeda bila predaleka.


Nakon toga je momčad trenera Igora Marijanovića stavila mjenjač pravilno u brzinu i odvezla se do triju uzastopnih pobjeda vrijednog trenutačnog drugog mjesta. U svim tim pobjedama zametska špina u napadu je bila itekako dobro odvrnuta i teklo je puno golova. Marijanović ovog puta može računati i na oporavljeno krilo Antonija Tomaša.


Zamećani žele nastaviti niz u gradu velike rukometne tradicije, ali samo najstariji Bjelovarčani pamte dane velikih naslova i titulu prvaka Europe, već dugo godina bjelovarska rukometna stvarnost je dijametralno suprotna od toga. Tako je i ove sezone, Bjelovar ima četiri boda i još nije pobijedio kod kuće. Zamećani se nadaju da Bjelovar s njim neće ostvariti prvi domaći pun pogodak.