Rukomet

Zamećani predstavili nova pojačanja: Tomljanović i Dizdar opet u riječkom klubu

Igor Duvnjak

Foto M. LEVAK

Foto M. LEVAK

Današnji potpisi novih pojačanja su kompletirali poker želja u klubu o čemu su govorili čelnik Zamećana Željko Jovanović i njegova "desna ruka" Aleksandar Čupić, trener Mateo Hrvatin i dvije mlade nade



RIJEKA Tin Tomljanović i Antonio Dizdar svečano su potpisali za Zamet, čime se nastavlja neimenovana “Operacija Povratak”, kojom novo vodstvo riječkog rukometnog prvoligaša teži ekspresnom povratku među premijerligaše.


Nedavno su tako u staro jato vraćeni Matija Golik i Liridon Zena, a današnji potpisi novih pojačanja su kompletirali poker želja u klubu o čemu su govorili čelnik Zamećana Željko Jovanović i njegova “desna ruka” Aleksandar Čupić, trener Mateo Hrvatin i dvije mlade nade od kojih se dosta očekuje u novoj sezoni.


– Mogu izreći ogromno zadovoljstvo dovođenjem ove dvojice izvrsnih pojedinaca, domaćih dečki. Sigurno će biti prevaga u našim željama za uspješnim povratkom među najbolje – poručio je Željko Jovanović. – Pri njihovu dovođenju veliki posao obavio je Čupić. Očekujemo da će se u ovoj dvorani igrati izvrstan rukomet i da će gledatelji uživati.




– Zasluge za dovođenje ovih igrača pripadaju i Damiru Bogdanoviću te Mateu Hrvatinu. Sve smo radili zajedno – uzvratio je Čupić. – Sve radimo timski, a ovi dečki su pokazali da vole klub.


– Došla su nam ova dva mlada, moćna igrača, prepoznali su naš klub – smatra Mateo Hrvatin. – Njihov dolazak je veliki poticaj, tu mogu napredovati i pomoći u ostvarenju našeg cilja, povratku u Premijerligu, našem napadu na prvo mjesto.


– Sretan sam i zadovoljan što sam tu nakon dvije sezone – poruka je senjskog talenta Tina Tomljanovića, koji se vratio među Zamećane nakon što je prije dvije godine pošao u Umag. – Dobro znamo što je Zamet i želimo ga vratiti gdje mu je mjesto, u Premijerligu.


– Ogromno je zadovoljstvo što sam se vratio u matični klub – kaže Antonio Dizdar, koji je jako mlad iz Zameta otišao u Kozalu, a onda u Umag. – Teško je bilo gledati ono mučenje Zameta i ispadanje iz lige. Želimo se sada brzo vratiti među najbolje. Jako sam zadovoljan s ljudima u klubu, možemo ispričati lijepu priču u novoj sezoni.