Rukomet

Zamećani polako skiciraju momčad za sljedeću sezonu, Pikec produžio suradnju

Igor Duvnjak

Foto MRK Zamet, Facebook

Foto MRK Zamet, Facebook

Riječ je o dvogodišnjoj obavezi kojom je produžena dosadašnja suradnja u kojoj je Zamet itekako zadovoljan obolom ovog mladog igrača.



RIJEKA Marko Pikec ostaje u Zametu, to je vijest iz riječkog kluba uoči kraja nadmetanja u Paket 24 Premijerligi. Riječki klub seli u niži rang, ali vodstvo kluba se okrenulo budućnosti, skicirajući polako momčad koja će u novoj sezoni igrati u Prvoj ligi – jug.


U to se uklapa i dogovor s Markom Pikecom, koji je čelnik Zamećana Milan Ivaniš sa suradnicima ostvario još tijekom tjedna. Uoči oproštajne domaće utakmice s Osijekom obavljeno je potpisivanje ugovora.


Riječ je o dvogodišnjoj obavezi kojom je produžena dosadašnja suradnja u kojoj je Zamet itekako zadovoljan obolom ovog mladog igrača. Pikec, nadareno ljevoruko desno krilo, jedno je u nizu pojačanja pristiglih iz Labina, koji je desetljećima davao značajan doprinos uspjesima riječkog rukometa.




Uz mladog labinskog golgetera uprava Zameta planira kompletirati ekipu, posložiti postavu kojom bi željela ostvariti što je moguće brži povratak među najbolje hrvatske klubove. S tom se nakanom vode razgovori s priželjkivanim pojačanjima.