Uskoro turnir

VIDEO Rukometaši u jeku priprema za kvalifikacije za OI: “Dao sam sve od sebe da se što prije vratim”

Portal Novilist.hr

Ivan Martinović/Foto PIXSELL

Ivan Martinović/Foto PIXSELL

Tijekom utorka izbornik bi trebao objaviti s kojim snagama ide u Njemačku. Kao što je poznato, Hrvatsku u Hannoveru čekaju Austrija i Njemačka te uvijek neugodni Alžir



ZAGREB Hrvatska muška rukometna reprezentacija priprema se za važan tjedan – olimpijske kvalifikacije koje se od 14. do 17. ožujka održavaju u Hannoveru.


Novom izborniku, Islanđaninu Daguru Sigurdssonu, polako pristižu svi pozvani igrači. Nakon dolaska Ivana Martinovića, tijekom vikenda reprezentaciji su se priključili i Tin Lučin, Lovro Mihić, Nikola Grahovac, Filip Vistorop, Filip Ivić, Luka Cindrić i naknadno pozvani Ivano Pavlović koji je bio na široj listi od 35 igrača koja je napravljena prije gotovo mjesec dana.


Tijekom dana stigli su i Veron Načinović i Tomislav Kušan koji su imali međusobni susret u francuskoj ligi. Ostaje još samo vidjeti hoće li se kapetan Domagoj Duvnjak priključiti tijekom večeri ili će doći izravno u Hannover.




“Moramo se pripremiti za sve utakmice, svi smo spremni i najvažnije je da smo svi zdravi,” kazao je Martinović.


“Sretan sam što sam ponovo s reprezentacijom, dao sam sve od sebe kako bi se što prije vratio. Nadam se da ćemo kvalifikacijski turnir završiti s tri pobjede,” dodao je igrač njemačkog MT Melsungena.



Tijekom utorka izbornik bi trebao objaviti s kojim snagama ide u Njemačku. Kao što je poznato, Hrvatsku u Hannoveru čekaju Austrija i Njemačka te uvijek neugodni Alžir.


Prvi susret naša reprezentacija igra protiv Austrije, 14. ožujka u 20.15.