Novo ime

VIDEO Poslušajte prve dojmove novog trenera Bijelih: “Jedna je stvar čudna…”

Portal Novilist.hr

Sergej Jakirović/Foto HNK Rijeka

Sergej Jakirović/Foto HNK Rijeka

Navijači Rijeke novog trenera pamte i po nastupima u bijelom dresu, Jakirović je u sezoni 2007./2008. upisao 21 nastupRIJEKA Sergej Jakirović danas je i službeno predstavljen kao novi trener Rijeke. Jakirović je, prenosi službena web stranica Rijeke, potpisao ugovor na dvije i pol godine uz mogućnost produljenja suradnje na dodatnih godinu dana.


Navijači Rijeke novog trenera pamte i po nastupima u bijelom dresu, Jakirović je u sezoni 2007./2008. upisao 21 nastup, a zanimljivost je da je tada Rijeku vodio izbornik Hrvatske Zlatko Dalić.


Jakirović je u trenerskoj karijeri posebno zapaženu ulogu imao na klupi Gorice, dok je na klupi Zrinjskog ostvario 77 utakmica ubilježio čak 52 pobjede, 14 remija i 11 poraza, osvojio naslov prvaka, te je stigao na korak do ulaska u skupine Konferencijske lige.
– Očekivanja su da se stabiliziramo, da standardiziramo sastav jer je jako zanimljiv podatak da nijedno kolo nije bila ista postava na terenu. To je jedna analiza koju smo napravili i to je malo čudno, ali mi smo tu da to pokušamo popraviti – kaže novi trener Rijeke.