Engleska

VIDEO Kapetan Newcastlea žestoko napadnut u noćnom izlasku, prijetili su mu i smrću

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot

Foto Screenshot

Prema navodima Daily Maila, brat nogometaša je iz tučnjave izašao krvav, a prijatelj završio u nesvjestici nakon udaraca nogom u glavu dok je ležao na tlu. Lascellesu su upućene prijetnje da će ga upucati



NEWCASTLE Kapetan engleskog nogometnog premijerligaša Newcastlea Jamaal Lascelles sudjelovao je u tučnjavi u centru Newcastlea nakon što je, kako piše Daily Mail, otišao u večernji izlazak na slobodan dan u društvu mlađeg brata i prijatelja.


Navodno ih je napala skupina muškaraca te je 19-godišnji brat Newcastleovog kapetana dobio udarac laktom u vrat, na što se uključio Lascelles i odgurnuo napadača. Skupina od šestorice do osmorice napadača potom se okomila na nogometaša. Prije no što su krenuli udarci, prema njegovoj glavi letjela je i boca, koja ga je promašila.



Prema navodima Daily Maila, brat nogometaša je iz tučnjave izašao krvav, a prijatelj završio u nesvjestici nakon udaraca nogom u glavu dok je ležao na tlu. Lascellesu su upućene prijetnje da će ga upucati. Prema izjavama očevidaca, nogometaš je uputio nekoliko udaraca prema napadačima. Reagirao je u samoobrani i s ciljem zaštite brata.


Napadači su pobjegli prije dolaska policije.