Čudno maženje...

VIDEO Izbornik mlade reprezentacije Izraela tijekom utakmice ošamario svog igrača pa izjavio: “Pomazio sam ga s ljubavlju”

Portal Novilist.hr

Foto screenshot

Foto screenshot

Dao sam mu i kolač na kraju utakmice. Mogu reći svom igraču što poželim, sve u dobrom duhu. Idemo dalje - kaže izraelski izbornik



RIJEKA Nogometna reprezentacija Izraela do 21 godine pobijedila je Irsku u dodatnim kvalifikacijama za EURO, a jednako kao i kod Danske i Hrvatske, susret je otišao u produžetke i raspucavanje. Izraelski vratar Peretz bio je junak s tri obrane, a i sam je realizirao jedan penal.


I dok Izraelci slave, njihova izbornika Guya Luzona mnogi osuđuju nakon što su se društvenim mrežama proširile snimke kako je ošamario svog igrača Ziva Morgana. Luzon je bio ljut na mladog reprezentativca, ali nakon utakmice je na čudan način objasnio svoj postupak.


– Pomazio sam ga, nije to šamar. Kad udarim šamar, to se osjeti. Mazio sam ga s ljubavlju i to je sve. Bilo je to milovanje – objasnio je Luzon pa dodao:




– Nema tu ničeg. Razgovarali smo kao profesionalci, smijali se. Dao sam mu i kolač na kraju utakmice. Mogu reći svom igraču što poželim, sve u dobrom duhu. Idemo dalje.