Nogomet

VIDEO Dani Olmo zabio prekrasan pogodak u remiju Španjolske i Brazila

Portal Novilist.hr, Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Bio je to spektakularan dvoboj u kojem je Španjolska bila nadomak pobjede, vodila je sa 2-0 i 3-2, da bi Brazil stigao do poravnanja iz kaznenog udarca u šestoj minuti nadoknade



MADRID Prvi suparnik hrvatske nogometne reprezentacije na ovogodišnjem EURU u Njemačkoj, Španjolska u utorak je u prijateljskoj utakmici na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu odigrala 3-3 (2-1) s Brazilom.


Bio je to spektakularan dvoboj u kojem je Španjolska bila nadomak pobjede, vodila je sa 2-0 i 3-2, da bi Brazil stigao do poravnanja iz kaznenog udarca u šestoj minuti nadoknade.


Španjolska je u prednost stigla iz sumnjivog kaznenog udarca kojega je realizirao Rodri (12-11m), a na 2-0 je nakon fenomenalne solo-akcije povisio bivši igrač zagrebačkog Dinama Dani Olmo (36). Njegov pogodak pogledajte ovdje.




Brazil je izjednačio na 2-2 preko Rodryga (40), koji je iskoristio veliku pogrešku vratara Simona, te 17-godišnjeg Endricka (50), da bi u samoj završnici bila dosuđena još dva 11-erca. Prvo je Rodri (87-11m) realizirao i drugi kazneni udarac za domaćine za 3-2, a onda je Paqueta (90+6-11m) poravnao na konačnih 3-3.


Španjolska i Hrvatska sastat će se 15. lipnja u Berlinu. Uz njih, u skupini B su još Italija i Albanija. Hrvatska će protiv Albanije igrati 19. lipnja u Hamburgu, a protiv Italije 24. lipnja u Leipzigu.