Medijska suradnja

Uoči finala Kupa potpisan ugovor: Novi list i HNK Rijeka opet zajedno kao dva važna simbola grada i regije

Denis Frančišković

Bojan Divjak i Damir Mišković/Foto V. KARUZA

Bojan Divjak i Damir Mišković/Foto V. KARUZA

Nadam se uspješnoj suradnji i uspješnoj nogometnoj Rijeci, na domaćoj i europskoj sceni. Dat ćemo sve od sebe da to maksimalno populariziramo i približimo čitateljima - rekao je Bojan Divjak, direktor Novog lista



RIJEKA Unatoč tmurnom utorku, puno optimizma donio je na Rujevici potpis jednog ugovora. Hrvatski nogometni klub Rijeka i Novi list d.d. potpisali su ugovor o medijskoj suradnji, a svoje autograme na željenu sinergiju od koje će sigurno obje strane imati brojne benefite stavili su Damir Mišković, predsjednik kluba i Bojan Divjak, direktor Novog lista.


– Nama je posebno drago što možemo ponovo povezati dva identitetska simbola Rijeke, HNK Rijeka i Novi list prepoznatljivi su u gradu i regiji. Drago nam je što ćemo moći intezivno pratiti sve što HNK Rijeka radi, od najmlađih uzrasta do seniorskog pogona – rekao je Bojan Divjak, direktor Novog lista.


– Nadam se uspješnoj suradnji i uspješnoj nogometnoj Rijeci, na domaćoj i europskoj sceni. Dat ćemo sve od sebe da to maksimalno populariziramo i približimo čitateljima. Sve u korist daljnjih uspjeha kluba i nas kao medija. Vjerujem u uspješnu suradnju na zadovoljstvo svih čitatelja i navijača.




Veliko zadovoljstvo nije skrivao novom suradnjom nije skrivao niti Damir Mišković prvi čovjek kluba koji je ujedno direktoru Divjaku uručio dres Rijeke s natpisom Novi list i prigodan klupski šal.


– Na naše veliko zadovoljstvo Novi list i Rijeka poslije dugo godina potpisuju sporazum o suradnji. To je fantastična stvar za grad, regiju i klub. Surađivalo se i prije mene, svi mi od malena smo bili uz Novi list. To je naš list i nešto što je svima nama u srcu – istaknuo je Mišković. – Nisam u Rijeci puno, ali imam pretplatu i pratim na internetu Novi list. Sretan sam i ponosan što opet imamo tu suradnju.


U ovoj suradnji najbolje bi mogla zaživjeti krilatica “Zajedno smo Rijeka”.


– Nadam se da ćemo dobro biti popraćeni i s Omladinskom školom što je meni jako bitno te da ćemo promovirati klub u školama i vrtićima te da ćemo biti dobro praćeni na svim drugim događajima. Vjerujem da ćemo na tom putu imati puno zadovoljstva za slavlje. Puno ljudi voli Rijeku koja je klub svih nas i želimo ga još više približiti ljudima – dodao je Mišković.


Mišković je osvrnuo i na tekuću sezonu te na finale Kupa s Dinamom.


– Sezona je bila i više nego dobra, složili smo konkurentu momčad u pokušaju osvajanja naslova. Nažalost, pali smo poljednjih tjedana i ne bježimo od toga. Razočaran sam što se tiče prvenstva, a zadovoljan što imamo pozitivan rezultat pred uzvrat Kupa. Mislim i danas da smo trebali osvojiti prvenstvo. Imamo za to momčad i stožer.


Ova Rijeka je bolja od Dinama, ali to je sport. Ostao mi je komadić gorčine i tuge. Finale Kupa je utakmica svih nas u Rijeci. Možemo pobjediti Dinamo. Najbitnije mi je da dečki daju sve od sebe. Sve će dati i navijači. Vjerujem da ćemo pobjediti i dignuti pehar – zaključio je Mišković.