Već od sutra

U objekte kojima upravlja Rijeka sport više se neće moći ući bez COVID potvrde, odluka vrijedi i za članove klubova starije od 16 godina

Portal Novilist.hr

Foto S. DRECHSLER

Foto S. DRECHSLER

Odluka je to koja je donesena, kako objašnjavaju iz Rijeka sporta na svojim web stranicama, sukladno odluci Stožera civilne zaštite RH o uvođenju potvrda prilikom ulaska u prostorije kojima su osnivači jedinice lokalne samouprave.



RIJEKA Od utorka, 16. studenoga, svi zaposlenici, korisnici, kao i članovi sportskih klubova stariji od 16 godina morat će imati valjanu EU digitalnu COVID potvrdu kako bi ušli u objekte kojima upravlja Rijeka sport. Odluka je to koja je donesena, kako objašnjavaju iz Rijeka sporta na svojim web stranicama, sukladno odluci Stožera civilne zaštite RH o uvođenju potvrda prilikom ulaska u prostorije kojima su osnivači jedinice lokalne samouprave.


“U skladu s donesenom odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o uvođenju COVID potvrda za zaposlenike i posjetitelje prilikom ulaska u prostore kojima su osnivači i vlasnici jedinice lokalne samouprave, obavještavamo Vas da će od 16. studenoga 2021. godine za ulazak u prostore objekata kojima upravlja Rijeka sport za sve zaposlenike, korisnike, uključujući i članove klubova starije od 16 godina biti potrebno predočenje valjane EU digitalne COVID potvrde”, navedeno je na web stranici Rijeka sporta.