Seno Čusto

Trener riječke Lokomotive i najbolje hrvatske strijelkinje još uvijek u bolnici u Tokiju, komplikacije dovele do pogoršanja stanja

Hina

Snježana Pejčić i Seno Čusto/Foto Arhiva NL

Snježana Pejčić i Seno Čusto/Foto Arhiva NL

Medicinski tim sveučilišne bolnice Showa University Toyosu, gdje se na Odjelu intenzivne njege nalazi hrvatski trener, izvijestio je izaslanstvo kako su se tijekom proteklih dana pojavile komplikacije koje su dovele do pogoršanja zdravstvenog stanja trenera Čuste



TOKIO Trener hrvatske olimpijske streljačice Snježane Pejčić Seno Čusto (66), koji je prije četiri dana završio u bolnici nakon što mu je pozlilo tijekom vožnje autobusom, ostaje do daljnjega na odjelu intenzivne njege sveučilišne bolnice Showa University Toyosu, objavio je Hrvatski olimpijski odbor (HOO).


U ponedjeljak je hrvatsko izaslanstvo u kojem su bili šef Misije HOO-a na Olimpijskim igrama Damir Šegota, šef medicinskog tima HOO-a dr. Dinko Pivalica, član medicinskog tima HOO-a dr. Igor Borić te veleposlanik Republike Hrvatske u Japanu i olimpijski ataše Dražen Hrastić, posjetilo je hospitaliziranog trenera Senu Čustu.


Medicinski tim sveučilišne bolnice Showa University Toyosu, gdje se na Odjelu intenzivne njege nalazi hrvatski trener, izvijestio je izaslanstvo kako su se tijekom proteklih dana pojavile komplikacije koje su dovele do pogoršanja zdravstvenog stanja trenera Čuste te kako se za ishod njegova stanja ne mogu se dati precizne prognoze.




Stoga će trener Čusto ostaje do daljnjega ostati na intenzivnoj njezi spomenute bolnice uz stalni nadzor japanskih liječnika.


Iz HOO-a su dodali kako će o razvoju situacije u vezi sa zdravstvenim stanjem trenera Sene Čuste pravodobno obavještavati javnost.