Uoči susreta u LP

Trener RB Salzburga još ne razmišlja o Dinamu: “Nećemo poštedjeti nijednog igrača protiv LASK-a”

Hina

Matthias Jaissle/Foto REUTERS

Matthias Jaissle/Foto REUTERS

RB Salzburg i Dinamo u srijedu, 5. listopada očekuje međusobni ogled u 3. kolu skupine E Lige prvaka. Međutim, Salzburg prije toga u subotu igra derbi protiv LASK-aSALZBURG Trener austrijskog nogometnog prvaka RB Salzburga Matthias Jaissle (34) je poručio kako još ne razmišlja o Dinamu, već o idućem suparniku u nacionalnom prvenstvu LASK-u.


RB Salzburg i Dinamo u srijedu, 5. listopada očekuje međusobni ogled u 3. kolu skupine E Lige prvaka. Međutim, Salzburg prije toga u subotu igra derbi protiv LASK-a.


Idući Dinamov suparnik vodi na ljestvici austrijskog prvenstva sa 22 boda, dok je LASK na drugom mjestu sa četiri boda manje.
“Razmišljamo samo o LASK-u. Nećemo štedjeti nijednog igrača protiv LASK-a”, najavio je Jaissle.


“Jedino LASK ima mjesta u mojim mislima,” dodao je mladi njemački stručnjak.


Salzburg je neporažen u Bundesligi već 31 domaću utakmicu, a posljednji domaći poraz doživio je prosincu 2020. od Wolfsbergera.


“Zadatak protiv LASK-a neće biti lak. Momčad Didija Kühbauera ove se godine jako dobro pojačala. Rukopis trenera je prepoznatljiv, moramo biti vrlo koncentrirani,” naglasio je Jaissle čiji će odabranici u sljedećih šest tjedana do pauze za Svjetsko prvenstvo, imati ukupno 12 natjecateljskih utakmica u kalendaru.


Na ljestvici skupine E Lige prvaka trenutačno vodi Milan sa četiri boda, Dinamo je drugi s tri boda. RB Salzburg ima dva, a Chelsea jedan bod.