Traže preokret

Trener Ludogoreca optimističan na Maksimiru: “Imamo kvalitetu da izađemo kao pobjednici”

Portal Novilist.hr

Ante Šimundža/Foto PIXSELL

Ante Šimundža/Foto PIXSELL

Sotiriou će nedostajati, znamo koliko je zabio pogodaka. Međutim, imamo dosta drugih kvalitetnih igrača, to im daje prostor da budu bolji - kaže Šimundža



RIJEKA Nogometaši Dinama sutra od 20 sati na Maksimiru igraju uzvratni susret trećeg pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca. Trener gostujuće momčadi Ante Šimundža vjeruje u pobjedu koja će mu biti potrebna nakon slavlja 2:1 Modrih u prvom susretu.


“Otkada sam trener Ludogorca, odigrali smo dobrih utakmica. Na različit način. Igrali smo dobro u prvoj utakmici i protiv Dinama, samo nas nije popratio rezultat, to je nedostajalo. Imali smo mnogo prilika, ali nedostajali su golovi. Imamo kvalitetu, znanje i iskustvo da budemo ravnopravni Dinamu, da na kraju izađemo kao pobjednici”, smatra trener Ludogoreca, koji je najavio i kakvom će se igrom suprotstaviti zagrebačkoj ekipi.


“Znam da će Dinamovi navijači gurati svoju momčad prema naprijed. Utakmicu želim postaviti tako da je dobijemo. Sotiriou će nedostajati, znamo koliko je zabio pogodaka. Međutim, imamo dosta drugih kvalitetnih igrača, to im daje prostor da budu bolji.”