Nogomet

Trećeligaš napravio novu senzaciju u njemačkom Kupu, izbacio je Borussiju (M) za polufinale!

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Prije plasmana u polufinale i nove velike pobjede, Saarbruecken, trenutačno deveta momčadi treće lige, pobijedila je Bayern u drugom kolu te Eintracht iz Frankfurta u osmini finala



SAARBRUECKEN Nogometaši Saarbrueckena, koji inače nastupaju u trećoj njemačkoj ligi, napravili su novu senzaciju u tamošnjem DFB Pokalu, u četvrtfinalu su na domaćem terenu svladali Borussiju iz Moenchengladbacha 2-1.


Prije plasmana u polufinale i nove velike pobjede, Saarbruecken, trenutačno deveta momčadi treće lige, pobijedila je Bayern u drugom kolu te Eintracht iz Frankfurta u osmini finala.


Uvodna dva pogotka na ovom četvrtfinalu postignuta su na samom početku susreta. U osmoj minuti gosti su poveli golom Hacka, ali je samo tri minute kasnije izjednačio Naifi. Golova potom nije bilo sve do 93. minute, a tada je sijevnuo domaći kontranapad te je Bruenke zabio za 2-1 i veliko slavlje domaćeg sastava i navijača.




Ranije su polufinale izborili Bayer iz Leverkusena, uvjerljivo vodeća momčad Bundeslige ove sezone te dva drugoligaška kluba, Kaiserslautern i Fortuna iz Duesseldrofa.


U polufinalu, također u jednoj utakmici Bayer će dočekati Fortunu 3. travnja, dok će Saarbruecken gostovati kod Kaiserslauterna 2. travnja.