Lider Treće HNL zapad

Tomislav Lopac tek otišao iz Crikvenice, a već ima nekoliko novih ponuda: “Imali smo suprotne poglede na stanje momčadi”

Valentina Prokić

NEĆE DUGO OSTATI BEZ POSLA - Tomislav Lopac/Foto V. KARUZA

NEĆE DUGO OSTATI BEZ POSLA - Tomislav Lopac/Foto V. KARUZA

Iskusni trener zasigurno neće dugo odmarati jer je već jučer dobio nekoliko ponuda, a da praktički nije ni svoje stvari pokupio s bivšeg radnog mjesta



CRIKVENICA Tomislav Lopac više nije trener Crikvenice. Lopac je otišao, iako je Crikvenica još uvijek na čelu trećeligaške ljestvice. Nakon što su proljetni dio sezone otvorili porazom kod Pazinke, Crikveničani su zaredali dvije pobjede, ali u posljednjem kolu sve su šokirali, doživjevši težak domaći poraz (1:4) od Uljanika.


No, unatoč tome ostali su vodeći s bodom više od porečkog Jadrana, ali je iz utakmica bilo vidljivo da momčad više ne krasi ona lakoća igranja iz jesenskog dijela.


– Otišao sam zbog suprotnih pogleda na stanje momčadi. Moje je razmišljanje da momčad nije ista kao tijekom jeseni i da je zato situacija lošija. U klubu imaju drugačije mišljenje od mojeg i zato smo se razišli, jer ako ne razmišljamo jednako, ne možemo raditi. Bilo kakvo razilaženje u mišljenju utječe na igrače, a oni moraju biti mirni. Žalostan sam i krivo mi je jer smo mogli lagano do ciljeva. No, bili smo prvi godinu dana i nitko me neće tjerati, odlazim sam. Nismo kliknuli u pravom trenutku, a ja ne mogu raditi tamo gdje ne vjeruju u mene. Dali smo si ruku i razišli se, bez ikakve ljutnje – rekao je Tomislav Lopac.




Iskusni trener zasigurno neće dugo odmarati jer je već jučer dobio nekoliko ponuda, a da praktički nije ni svoje stvari pokupio s bivšeg radnog mjesta.